Prima   /  Infocentru   /  Evenimente / Lawyers at Work
Lawyers at Work
05.11.2018                   imprimare

 

    La data de 1 noiembrie 2018, Sala de conferințe a Facultății de Drept a USM a găzduit cu prilejul dat participanți din România și Republica Moldova.

   Sub egida organizatorică al ELSA Moldova, în parteneriat cu Juridice.md, s-a desfășurat evenimentul „Lawyers at Work /Romania/", ce reprezintă o continuare de succes a seriei de întruniri neformale dintre profesioniști reputați și juriști în devenire, având ca scop formarea acestora din urmă.

Invitați speciali al acestui eveniment au fost avocații Andreea Coman, Florin Roșu și Laurențiu Petre, care și-au împărtășit experiențele și au susținut convorbiri edificatoare cu studenții și masteranzii prezenți. Ultimii s-au manifestat pro activ, dovadă a acestui fapt fiind întrebările lansate, abordând subiecte precum studiile de specialitate, calificările profesionale necesare și curiozități din practica avocațială.

   Prestațiile invitaților au atins tema, stringentă de altfel, a oportunităților de angajare pentru absolvenții de la Drept, dar și cea a tendinței de internaționalizare a practicii jurisprudențiale, în special în domeniul protecției de date.

   Ca o încheiere logică, tinerii au fost sfătuiți să își continue studiile cu și mai mult sârg. La cele zise, putem adăuga că o excelentă oportunitate de a o face, este participarea la evenimentele marca ELSA Moldova. Fiți cu ochii pe noi!

 

 

 
Comentarii Adaugă comentariu
Nume, Prenume *:
E-mail:
Comentariu * caractere rămase
 

              

Testimonials

Dreptul este un legamânt trainic de pace între oameni. Ceea ce este juridic este si pacific, chiar daca moralmente e evident injust. Francesco Orestano

Nu-ți depăși niciodată drepturile, și ele vor deveni curând nelimitate. Jean-Jacques Rousseau

Justiția e ca aritmetica, unde, dacă lipsește verificarea, nu se poate afirma că a fost exact calculul. Giuseppe Rovani

 
Date de contact str. M. Kogălniceanu, 67, bloc 2
Chișinău, MD-2009
Republica Moldova
E-mail: decanatdrept@gmail.com
© 2020 Facultatea de Drept a Universității de Stat din Moldova. Toate drepturile rezervate.