Prima   /  Infocentru   /  Evenimente / In temeiul Legii Voluntariatului nr.121 din 18 iunie 2010, Facultatea de Drept a USM, anunță pentru studenții anului terminal de studiu, concurs privind selectarea a 10 voluntari.
In temeiul Legii Voluntariatului nr.121 din 18 iunie 2010, Facultatea de Drept a USM, anunță pentru studenții anului terminal de studiu, concurs privind selectarea a 10 voluntari.
19.02.2019                   imprimare

 

            In temeiul Legii Voluntariatului nr.121 din 18 iunie 2010, Facultatea de Drept a USM, anunță pentru studenții anului terminal de studiu, concurs privind selectarea a 10 voluntari.  

Activitatea de voluntariat va fi exercitată în perioada 11.03.2019 - 20.04.2019 și va fi considerată drept practică de producție. Voluntarii urmează să asiste activitatea decanului, prodecanilor și șefilor de departamente pe parcursul perioadei stagiului de practică. Condiții de aplicare: Candidații interesați sunt rugați să prezinte în anticamera decanului CV-ul, copia matriculei și scrisoarea de motivare.
Termen extins de aplicare: 1 martie 2019.
La finalizarea stagiului de practică, voluntarul va primi certificat de confirmare a activității de voluntariat prestate și scrisoare de recomandare.

Comentarii Adaugă comentariu
Nume, Prenume *:
E-mail:
Comentariu * caractere rămase
 

              

Testimonials

Dreptul este un legamânt trainic de pace între oameni. Ceea ce este juridic este si pacific, chiar daca moralmente e evident injust. Francesco Orestano

Nu-ți depăși niciodată drepturile, și ele vor deveni curând nelimitate. Jean-Jacques Rousseau

Justiția e ca aritmetica, unde, dacă lipsește verificarea, nu se poate afirma că a fost exact calculul. Giuseppe Rovani

 
Date de contact str. M. Kogălniceanu, 67, bloc 2
Chișinău, MD-2009
Republica Moldova
E-mail: decanatdrept@gmail.com
© 2020 Facultatea de Drept a Universității de Stat din Moldova. Toate drepturile rezervate.