Prima   /  Infocentru   /  Evenimente / La 08 februarie 2019, în or. Craiova, a avut loc a V-a ediție a Conferinței de drept penal, cu tematică de „ Drept penal al afacerilor"
La 08 februarie 2019, în or. Craiova, a avut loc a V-a ediție a Conferinței de drept penal, cu tematică de „ Drept penal al afacerilor"
18.02.2019      1513             imprimare

CONFERINŢA DE DREPT PENAL

      La 08 februarie 2019, în or. Craiova, a avut loc a V-a ediție a Conferinței de drept penal, cu tematică de „ Drept penal al afacerilor", care a fost organizată de Baroul de avocați Dolj, reprezentat de Decanul maestrul Lucian Bernd Săuleanu, în parteneriat cu Facultatea de Drept a Universității din Craiova, reprezentată de decanul Dl Sevastian Cercel, cu suportul oferit de Editura Universul Juridic, în persoana D-lui Cîrstea Nicolae. Lucrările conferinței au fost găzduite de Facultatea de Drept a Universității din Craiova și s-au desfășurat în Sala Aula Magna „ Ion Dogaru"  din cadrul Facultății de Drept a Universității din Craiova (str.Calea București, Nr.107A).

     Facultatea de Drept a Universității de Stat din Moldova, a fost reprezentată la această conferință de Popescu Dorin, dr., lector universitar, titular la Departamentul Drept penal. Tema prezentării: Problemele aplicării pedepsei penale persoanei juridice.

     Conferința a fost una de interes major pentru practicieni dar și pentru cercetătorii în domeniu. La conferință au participat avocați din Baroul Dolj, Baroul Olt, la fel au participat studenți și distinși profesori care activează în cadrul mai multor universități din România.

      Cu acest prilej, mulțumim organizatorilor pentru ocazia de a participa la acest eveniment frumos și în special, mulțumim Decanului Facultății de Drept a Universității din Craiova, D-lui dr Sevastian Cercel pentru primire călduroasă și interesul manifestat față de activitatea Facultatății de Drept a Universității de Stat din Moldova. 

 

 

 
Comentarii Adaugă comentariu
Nume, Prenume *:
E-mail:
Comentariu * caractere rămase
 

              

Testimonials

Dreptul este un legamânt trainic de pace între oameni. Ceea ce este juridic este si pacific, chiar daca moralmente e evident injust. Francesco Orestano

Nu-ți depăși niciodată drepturile, și ele vor deveni curând nelimitate. Jean-Jacques Rousseau

Justiția e ca aritmetica, unde, dacă lipsește verificarea, nu se poate afirma că a fost exact calculul. Giuseppe Rovani

 
Date de contact str. M. Kogălniceanu, 67, bloc 2
Chișinău, MD-2009
Republica Moldova
E-mail: decanatdrept@gmail.com
© 2019 Facultatea de Drept a Universității de Stat din Moldova. Toate drepturile rezervate.