Prima   /  Infocentru   /  Evenimente / Lecția publică oferită de Ambasada Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova
Lecția publică oferită de Ambasada Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova
18.03.2019      708             imprimare

Lecție publică oferită de Ambasada Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova

În contextul colaborării inițiate intre Ambasada Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova cu Universitatea de Stat din Moldova, în data de 11 martie 2019 în cadrul Facultății de Drept, USM a fost organizată o lecția publică de informare privind aspectele legale legate de combaterea violenței împotriva copiilor. Sesiunea de informare a fost realizată cu suportul INL, având drept speakeri pe Domnul Peter Traven, asistent juridic FBI, atașat al Ambasada SUA și Domnul Dehteariov Artur, reprezentant al Centrului pentru Combaterea Crimelor Cibernetice.

Sesiunea a fost axată pe activitatea FBI de combatere a violenței împotriva copiilor și acțiunile de urmărire penală  în următoarele domenii: răpirea și răpirea copiilor, exploatarea sexuală online a copiilor, traficul de copii și traficul în scopuri sexuale a copiilor.

Următoarea lecție publică, este preconizată pentru data de 19 martie, orele 13:30-15:00 și se va concentra asupra stereotipurilor de gen și încălcarea drepturilor omului. Sesiunea de informare urmează a fi prezentată de Melissa Crawford, ofițer pentru Drepturile Omului,  Ambasada Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova.
Mesajul video al Doamnei Melissa Crawford poate fi vizualizat accesînd link-ul

https://www.facebook.com/U.S.EmbassyMoldova/videos/10155416697429081/.

 

 

 
Comentarii Adaugă comentariu
Nume, Prenume *:
E-mail:
Comentariu * caractere rămase
 

              

Testimonials

Dreptul este un legamânt trainic de pace între oameni. Ceea ce este juridic este si pacific, chiar daca moralmente e evident injust. Francesco Orestano

Nu-ți depăși niciodată drepturile, și ele vor deveni curând nelimitate. Jean-Jacques Rousseau

Justiția e ca aritmetica, unde, dacă lipsește verificarea, nu se poate afirma că a fost exact calculul. Giuseppe Rovani

 
Date de contact str. M. Kogălniceanu, 67, bloc 2
Chișinău, MD-2009
Republica Moldova
E-mail: decanatdrept@gmail.com
© 2019 Facultatea de Drept a Universității de Stat din Moldova. Toate drepturile rezervate.