Prima   /  Infocentru   /  Evenimente / Departamentul Drept Privat din cadrul Facultății de Drept a Universității de Stat din Moldova în parteneriat cu Asociația de Cultură Juridică "Henri Capitant" a organizat, pe data de 15 Martie 2019 , o masă rotundă cu ocazia ZILEI MONDIALE A CONSUMATORULUI
Departamentul Drept Privat din cadrul Facultății de Drept a Universității de Stat din Moldova în parteneriat cu Asociația de Cultură Juridică "Henri Capitant" a organizat, pe data de 15 Martie 2019 , o masă rotundă cu ocazia ZILEI MONDIALE A CONSUMATORULUI
22.03.2019      713             imprimare

În contextul zilei Mondiale a Drepturilor Consumatorilor, ce este marcată anual la 15 martie curent,  Departamentul Drept Privat din cadrul Facultății de Drept a Universității de Stat din Moldova în parteneriat cu Asociația de Cultură Juridică "Henri Capitant" a organizat, pe data de 15 Martie 2019 , o masă rotundă cu ocazia ZILEI MONDIALE A CONSUMATORULUI.
Ziua Mondială a Drepturilor Consumatorilor în acest an se desfășoară sub genericul, stabilit de Consumers International " Produse Smart de Încredere" ( "Trusted Smart Products").
În acest context, obiectivul primordial al organizatorilor a fost de a sublinia importanța drepturilor consumatorilor în lume și măsurile de ocrotire a acestora în Republica Moldova.
La eveniment au fost prezenți invitați de onoare, cât și  speakeri experți în domeniul național și internațional care au desfășurat subiecte relevante temei stabilite pentru anul 2019, precum:
Dr. Roman PASCARI, judecător  Judecătoriei mun.Chișinău și Dr. Gilles PAISANT, profesor emerit al Universității Savoie Mont Blanc și Decanul de onoare a Facultății de drept, Chambèry, Franța.
Evenimentul a provocat curiozitate maximă studenților Facultății de Drept, profesorilor și reprezentanților Agenției pentru protecția consumatorilor și supravegherii pieții.

 

 

 
Comentarii Adaugă comentariu
Nume, Prenume *:
E-mail:
Comentariu * caractere rămase
 

              

Testimonials

Dreptul este un legamânt trainic de pace între oameni. Ceea ce este juridic este si pacific, chiar daca moralmente e evident injust. Francesco Orestano

Nu-ți depăși niciodată drepturile, și ele vor deveni curând nelimitate. Jean-Jacques Rousseau

Justiția e ca aritmetica, unde, dacă lipsește verificarea, nu se poate afirma că a fost exact calculul. Giuseppe Rovani

 
Date de contact str. M. Kogălniceanu, 67, bloc 2
Chișinău, MD-2009
Republica Moldova
E-mail: decanatdrept@gmail.com
© 2019 Facultatea de Drept a Universității de Stat din Moldova. Toate drepturile rezervate.