Prima   /  Infocentru   /  Evenimente / Gala performanțelor 2019
Gala performanțelor 2019
17.05.2019      1281             imprimare

La data de 15 mai 2019 a avut loc a VIII-a ediție a Galei performantelor, eveniment dedicat promovării si recunoasterii cunoștințelor și a implicării active a studenților.
Consemnând succesul, performanţa şi atitudinea responsabilă faţă de formarea profesională şi proiectarea carierei, evenimentul a avut drept scop evidențierea și promovarea celor care au obținut rezultatele cele mai înalte la învăţătură  şi au demonstrat activism  academic şi civic pe parcursul anilor de studii.
Gala performanțelor a reuşit deja să devină o tradiţie, făcând parte din cultura organizaţională a USM și a avut în centrul său absolvenţi și şefi de promoţie, care au reprezentat cei mai buni studenţi de la toate  specialităţile USM.
La eveniment au participat pe lângă absolvenți, părinţii acestora, angajatori având oferte de angajare în câmpul muncii, reprezentanții conducerii USM, și implicit a fiecărei facultăți în parte.
Printre cei care s-au remarcat si au reusit să exceleze atât din punct de vedere academic, cât și civic, sunt studenții Facultății de Drept, absolvenți ai promoției 2015-2019: Mihalaș Ion, Doni Corneliu, Grecu Olivia și Durnea Cristina. 
Conducerea Facultății de Drept adresează sincere felicitări absolvenților premiați, succese la susținerea exemenelor și a tezelor de licență și numai reușite de excepție în parcursul profesional!

 

 

 
Comentarii Adaugă comentariu
Nume, Prenume *:
E-mail:
Comentariu * caractere rămase
 

              

Testimonials

Dreptul este un legamânt trainic de pace între oameni. Ceea ce este juridic este si pacific, chiar daca moralmente e evident injust. Francesco Orestano

Nu-ți depăși niciodată drepturile, și ele vor deveni curând nelimitate. Jean-Jacques Rousseau

Justiția e ca aritmetica, unde, dacă lipsește verificarea, nu se poate afirma că a fost exact calculul. Giuseppe Rovani

 
Date de contact str. M. Kogălniceanu, 67, bloc 2
Chișinău, MD-2009
Republica Moldova
E-mail: decanatdrept@gmail.com
© 2019 Facultatea de Drept a Universității de Stat din Moldova. Toate drepturile rezervate.