Prima   /  Infocentru   /  Evenimente / Mesaj de Felicitare Școala Doctorală Științe Juridice
Mesaj de Felicitare Școala Doctorală Științe Juridice
30.09.2019      6             imprimare

Mă bucur că am ocazia să adresez acest mesaj de felicitare Facultății de Drept cu prilejul aniversarii a 60 ani.

Suntem o facultate deja cu traditii  în cadrul unei universități de prestigiu din RM și  rezultatele muncii corpului profesoral  atestă valoarea Facultății de Drept ca atelier de învățământ superior și de cercetare.
Specificul domeniului de activitate face ca această aniversare să aibă un caracter cu totul special. Corpul profesoral al Facultății de Drept a format generații întregi de absolvenți, care au contribuit, contribuie și vor contribui la formarea Republicii Moldova ca stat independent, cu o democrație în plin proces de consolidare.
Sunt mîndră pentru colegii mei, pentru că educă generații de absolvenți în spiritul democrației, al participării civice și al pluralismului.
Școala doctorală Științe Juridice contribuie la diseminarea rezultatelor cercetării în domeniul dreptului, dar şi în domeniile interdisciplinare de mare interes atât pentru mediul academic, cât şi pentru practicieni, iar lucrările de doctorat elaborate de către studenții-doctoranzi reprezintă o platformă de dezbatere a aspectelor teoretice, normative și a problemelor şi provocărilor din 8domeniul jurisprudenței.
Felicit absolvenții și studenții pentru reușitele academice și profesionale, deoarece știu că foarte mulți dintre ei lucrează în instituțile din RM, europene și internaționale, ca experți foarte apreciați, dar și ca profesori sau cercetători de elită.
Vă urez tuturor frumoase realizări academice și profesionale în viitor, înțelepciune și clarviziune pentru harul creativ, sănătate și putere pentru materializarea ideilor, capacitate și consecvență pentru transformarea acestora în realități!!!

 

 

Svetlana SLUSARENCO,
doctor, conferențiar universitar,
directorul Școlii doctorale Științe Juridice

 

 

Comentarii Adaugă comentariu
Nume, Prenume *:
E-mail:
Comentariu * caractere rămase
 

              

Testimonials

Dreptul este un legamânt trainic de pace între oameni. Ceea ce este juridic este si pacific, chiar daca moralmente e evident injust. Francesco Orestano

Nu-ți depăși niciodată drepturile, și ele vor deveni curând nelimitate. Jean-Jacques Rousseau

Justiția e ca aritmetica, unde, dacă lipsește verificarea, nu se poate afirma că a fost exact calculul. Giuseppe Rovani

 
Date de contact str. M. Kogălniceanu, 67, bloc 2
Chișinău, MD-2009
Republica Moldova
E-mail: decanatdrept@gmail.com
© 2020 Facultatea de Drept a Universității de Stat din Moldova. Toate drepturile rezervate.