Prima   /  Infocentru   /  Evenimente / Vineri, 6 decembrie 2019, Decanul Facultății de Drept a Universității de Stat din Moldova, prof. univ. dr. hab. Serghei Brînza, a primit vizita domnului avocat Mihai Mareș, doctor în drept, coordonatorul firmei de avocați Mareş & Mareş (România).
Vineri, 6 decembrie 2019, Decanul Facultății de Drept a Universității de Stat din Moldova, prof. univ. dr. hab. Serghei Brînza, a primit vizita domnului avocat Mihai Mareș, doctor în drept, coordonatorul firmei de avocați Mareş & Mareş (România).
03.12.2019                   imprimare

 

 

       Vineri, 6 decembrie 2019, Decanul Facultății de Drept a Universității de Stat din Moldova, prof. univ. dr. hab. Serghei Brînza, a primit vizita domnului avocat Mihai Mareș, doctor în drept, coordonatorul firmei de avocați Mareş & Mareş (România).
      În cadrul întrevederii s-a discutat despre posibilitatea unei colaborări în plan academic. Domnul Mihai Mareș a fost invitat de către Decanul Facultății de Drept să publice articole științifice în revistele Universității de Stat din Moldova, dar și să participe în calitate de speaker la conferințele organizate de Facultatea de Drept a USM. Deopotrivă a fost discutată posibilitatea elaborării unui curs opțional pentru studenții Facultății de Drept a USM, predat de domnul Mareș în calitate de visiting professor.
    Această întrevedere a avut drept scop inițierea unei frumoase colaborări între Facultatea de Drept a USM și unul dintre practicienii notorii din spațiul românesc în domeniul white collar crimes.  Trebuie de remarcat că Mihai Mareș este singurul avocat român evidențiat în ediția din acest an a ghidului juridic internațional Legal 500 - EMEA, în categoria "Leading individuals", pentru practica de White-Collar Crime. 

 

 

 
Comentarii Adaugă comentariu
Nume, Prenume *:
E-mail:
Comentariu * caractere rămase
 

              

Testimonials

Dreptul este un legamânt trainic de pace între oameni. Ceea ce este juridic este si pacific, chiar daca moralmente e evident injust. Francesco Orestano

Nu-ți depăși niciodată drepturile, și ele vor deveni curând nelimitate. Jean-Jacques Rousseau

Justiția e ca aritmetica, unde, dacă lipsește verificarea, nu se poate afirma că a fost exact calculul. Giuseppe Rovani

 
Date de contact str. M. Kogălniceanu, 67, bloc 2
Chișinău, MD-2009
Republica Moldova
E-mail: decanatdrept@gmail.com
Web-Stat site statistics
© 2020 Facultatea de Drept a Universității de Stat din Moldova. Toate drepturile rezervate.