Prima   /  Infocentru   /  Evenimente / Joi, 12 decembrie 2019, JURIDICE.ro a marcat aniversarea de 15 ani de activitatea în domeniul juridic românesc cu organizarea GALEI JURIDICE 2019, la București
Joi, 12 decembrie 2019, JURIDICE.ro a marcat aniversarea de 15 ani de activitatea în domeniul juridic românesc cu organizarea GALEI JURIDICE 2019, la București
14.12.2019      1             imprimare

Joi, 12 decembrie 2019, JURIDICE.ro a marcat aniversarea de 15 ani de activitatea în domeniul juridic românesc cu organizarea GALEI JURIDICE 2019, la București, CCIR Bussines Center, Sala Aurel Ghibuțiu (Aula Candelabrelor).

La eveniment au fost prezenți reprezentanți din mediul academic și profesioniști din domeniul juridic.

Evenimentul a fost deschis de domnul av. dr. Săvescu Andrei care a salutat invitații și a înmânat distincții de apreciere unor profesioniști din sfera juridică.

La aniversarea JURIDICE.ro au fost prezenți și reprezentanți din cadrul Facultății de Drept a Universității de Stat din Moldova: Brînza Serghei, doctor habilitat în drept, profesor universitar, Decanul Facultății de Drept; Botnarenco Mihaela, doctor în drept, lector universitar, Prodecan al Facultății de Drept; Crețu Ion, magistru în drept, lector universitar, Tarlapan Artur, magistru în drept, lector universitar,  Efrim Oleg, magistru în drept, lector universitar, Vârlan Petru, magistru în drept, asistent.

În semn de apreciere a demersurilor de încurajare a cercetării științifice și dezvoltare a activității didactice, precum și pentru inițierea și susținerea de parteneriate științifice și profesionale de natură să pună în valoare forța creatoare a profesorilor și studenților Facultății de Drept a Universității de Stat din Republica Moldova, domnului Brînza Serghei, i-a fost acordată Diploma de apreciere pentru contribuții remarcabile la dezvoltarea mediului academic juridic din Republica Moldova.

În total peste 30 de avocați și juriști cu renume din România au primit diplome de apreciere pentru activitatea desfășurată.

Din Republica Moldova, o astfel de diplomă i-a fost acordată și domnului Efrim Oleg pentru susținerea, coordonarea și dezvoltarea proiectului BizLaw.md, destinat diseminării informațiilor juridice în rândul comunității de oameni de afaceri interesați de chestiunile legale de Stat din Republica Moldova.

Deopotrivă, Decanul Facultății de Drept a USM a înmânat JURIDICE.ro o diplomă aniversară, din partea Facultății de Drept a USM, cu ocazia împlinirii a 15 ani de activitate prodigioasă în domeniul juridic.

Suplimentar, domnul Brînza Serghei a transmis și un mesaj de felicitare pentru JURIDICE.ro:

 

”Stimați demnitari, decani, profesori, judecători, procurori, avocați precum și alți reprezentanți ai profesiilor juridice. Însă, în primul și în primul rând, stimați reprezentanți ai JURIDICE.ro, pentru ca dumneavoastră sunteți motivul pentru care ne-am întrunit astăzi. 

Din numele Facultății de Drept a Universității de Stat din Moldova, în calitate de Decan al acestei facultăți, vă felicit cordial cu ocazia împlinirii a 15 ani de activitate prodigioasă în lumea juridică românească.

Pentru noi este o onoare să fim astăzi alături, în calitate de parteneri academici - parteneriat care a fost încheiat recent cu ocazia aniversării la 1 octombrie 2019, a 60 de ani de la fondarea Facultății de Drept a Universității de Stat din Moldova.

Pe această cale, țin să mulțumesc, în mod special, domnului av. dr. Andrei Săvescu pentru receptivitatea manifestată în planul inițierii relațiilor de colaborare între Facultatea de Drept a USM și Societatea de Științe Juridice, dar și pentru invitația la Gala JURIDICE.ro - invitație pe care, trebuie să remarc, am acceptat-o cu  deosebită plăcere.

Apreciem înalt activitățile realizate și dezvoltate perpetuu de JURIDICE.ro și, trebuie să recunoaștem, ne dorim ca și JURIDICE MOLDOVA să urmeze același traseu de evoluție, pentru că succesele dumneavoastră sunt succesele întregii societăți. Incontestabil, aportul adus de JURIDICE.ro mediului academic și profesional românesc este unul determinant în planul consolidării statului de drept și susținerii reformei justiției în România după aderarea ei la Uniunea Europeană. 

Conținutul informațional regăsit pe portalul JURIDICE.ro reprezintă un adevărat bisturiu în mâinile avocaților, procurorilor, judecătorilor, executorilor judecătorești și ale altor practicieni îndrituiți cu interpretarea și aplicarea legii. Calitatea acestor materiale, grație profesionalismului echipei JURIDICE.ro, nu se pune la îndoială operând prezumția celui mai înalt standard. 

Ne-am convins deja și de faptul că evenimentele academice organizate de JURIDICE.ro sau cu suportul JURIDICE.ro depășesc de fiecare dată așteptările participanților și reprezintă izvoare de inspirație pentru cei antrenați în domeniul dreptului.

Motto-ul „In Law We Trust" semnifică nu altceva decât un îndemn spre excelență, un îndemn către întreaga comunitate juridică de a depune efortul necesar pentru ca încrederea în justiție să devină o realitate indiscutabilă.

Având în vedere istoricul JURIDICE.ro și laurii colectați de-a lungul anilor, Facultatea de Drept a Universității de Stat din Moldova, vă urează să perseverați în continuare în promovarea în lumea dreptului a imperativului edificării unei societăți bazate pe cunoaștere.

Sincere felicitări și mulți ani înainte, JURIDICE.ro!”

 
Comentarii Adaugă comentariu
Nume, Prenume *:
E-mail:
Comentariu * caractere rămase
 

              

Testimonials

Dreptul este un legamânt trainic de pace între oameni. Ceea ce este juridic este si pacific, chiar daca moralmente e evident injust. Francesco Orestano

Nu-ți depăși niciodată drepturile, și ele vor deveni curând nelimitate. Jean-Jacques Rousseau

Justiția e ca aritmetica, unde, dacă lipsește verificarea, nu se poate afirma că a fost exact calculul. Giuseppe Rovani

 
Date de contact str. M. Kogălniceanu, 67, bloc 2
Chișinău, MD-2009
Republica Moldova
E-mail: decanatdrept@gmail.com
© 2020 Facultatea de Drept a Universității de Stat din Moldova. Toate drepturile rezervate.