Prima   /  Infocentru   /  Evenimente / ”Gestionarea diversității și realizarea integrării sociale în perioada COVID: provocări și oportunități"
”Gestionarea diversității și realizarea integrării sociale în perioada COVID: provocări și oportunități"
22.10.2020                   imprimare

Studenții Facultății de Drept a Universității de Stat din Moldova, la data de 15 octombrie 2020, ora 15:00, au avut marea onoare de a comunica prin intermediul tehnologiilor infomaționale moderne (platforma zoom) cu mult stimatul profesor John Packer pe tema "Gestionarea diversității și realizarea integrării sociale în perioada COVID: provocări și oportunități", acestă lecție publică a fost organizată în parteneriat cu Misiunea OSCE în Moldova în cadrul proiectului "Consolidarea unei societăți mai inclusive prin promovarea capacităților și cooperării actorilor publici și din societatea civilă".

În cadrul acestei lecții publice studenții au conștientizat că o soluție eficientă, în cazul de față, vor fi  parteneriate strategice care au scopul de a sprijini dezvoltarea, transferul și/sau punerea în aplicare a practicilor inovatoare, precum și punerea în aplicare a inițiativelor comune de promovare a cooperării, a activităților de învățare reciprocă și a schimburilor de experiență la nivel european. 

Este de așteptat ca proiectele să dezvolte rezultate inovatoare și/sau să se angajeze în activități intensive de diseminare și utilizare a produselor existente și a celor noi sau a ideilor inovatoare. Solicitanții au posibilitatea de a cere un buget dedicat pentru rezultate intelectuale și evenimente de multiplicare pentru a răspunde direct aspectului de inovare al acțiunii. Aceste tipuri de proiecte sunt deschise tuturor domeniilor de învățământ, formare și tineret.

Scopul principal este de a permite organizațiilor să dezvolte și să consolideze rețelele, să le dezvolte capacitatea de a funcționa la nivel transnațional, să împărtășească și să confrunte idei, practici și metode. Proiectele selectate pot produce și rezultate concrete și este de așteptat ca ele să disemineze rezultatele activităților lor doar dacă persoanele interesate vor avea un scop comun, dorință mare spre schimbare și o motivație imensurabilă.

 

 

Comentarii Adaugă comentariu
Nume, Prenume *:
E-mail:
Comentariu * caractere rămase
 

              

Testimonials

Dreptul este un legamânt trainic de pace între oameni. Ceea ce este juridic este si pacific, chiar daca moralmente e evident injust. Francesco Orestano

Nu-ți depăși niciodată drepturile, și ele vor deveni curând nelimitate. Jean-Jacques Rousseau

Justiția e ca aritmetica, unde, dacă lipsește verificarea, nu se poate afirma că a fost exact calculul. Giuseppe Rovani

 
Date de contact str. M. Kogălniceanu, 67, bloc 2
Chișinău, MD-2009
Republica Moldova
E-mail: decanatdrept@gmail.com
Web-Stat site statistics
© 2020 Facultatea de Drept a Universității de Stat din Moldova. Toate drepturile rezervate.