Prima   /  Infocentru   /  Evenimente / În data de 30 octombrie studenţii din cadrul Asociaţiei Studenţilor în Drept împreună cu doamna Popovici Cristina prodecanul Facultăţii de Drept au efectuat o vizită în cadrul Ministerului Afacerilor Interne al Republicii Moldova.
În data de 30 octombrie studenţii din cadrul Asociaţiei Studenţilor în Drept împreună cu doamna Popovici Cristina prodecanul Facultăţii de Drept au efectuat o vizită în cadrul Ministerului Afacerilor Interne al Republicii Moldova.
30.10.2020                   imprimare

În data de  30 octombrie studenţii din cadrul Asociaţiei Studenţilor în Drept împreună cu doamna Popovici Cristina prodecanul Facultăţii de Drept au efectuat o vizită în cadrul Ministerului Afacerilor Interne al Republicii Moldova. Domnul  Ianuş Erhan Secretar General al MAI a R.M.  împreună cu colegii săi din cadrul instituţiei au ţinut o lecţie publică cu privire la unele dintre priorităţile MAI a R.M. cum ar fi protecţia drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale omului, combateteria criminalităţii, asigurarea ordinii şi securităţii publice,  prevenirea manifestărilor de corunţie în domeniul asigurării ordinii publice şi nu în ultimul rînd strategia de dezvoltare a poliţiei.

În finalul discuţiilor reprezentanţii celor două instituţii au stabilit că îşi vor consolida colaborarea şi  eforturile în realizarea acţiunilor propuse. 

 

 

 
Comentarii Adaugă comentariu
Nume, Prenume *:
E-mail:
Comentariu * caractere rămase
 

              

Testimonials

Dreptul este un legamânt trainic de pace între oameni. Ceea ce este juridic este si pacific, chiar daca moralmente e evident injust. Francesco Orestano

Nu-ți depăși niciodată drepturile, și ele vor deveni curând nelimitate. Jean-Jacques Rousseau

Justiția e ca aritmetica, unde, dacă lipsește verificarea, nu se poate afirma că a fost exact calculul. Giuseppe Rovani

 
Date de contact str. M. Kogălniceanu, 67, bloc 2
Chișinău, MD-2009
Republica Moldova
E-mail: decanatdrept@gmail.com
Web-Stat site statistics
© 2021 Facultatea de Drept a Universității de Stat din Moldova. Toate drepturile rezervate.