Prima   /  Infocentru   /  Evenimente / Felicitarea Decanului Facultății de Drept USM cu ocazia Zilei Internaționale a Studenților.
Felicitarea Decanului Facultății de Drept USM cu ocazia Zilei Internaționale a Studenților.
17.11.2020                   imprimare

 

 

Dragi studenți!

Vă felicit cordial cu această frumoasă și simbolică sărbătoare - Ziua Internațională a Studenților!

Studentul este coloana vertebrală a fiecărui stat, prezentul și viitorul lui, iar cea mai importantă garanție a unui viitor fiabil pentru țară este studentul cunoscător, educat, activ și perseverent.

În lumea actuală, aflată în continuă schimbare, numai tinerii cu cunoștințe temeinice și educație modernă pot rezista provocărilor cu care se confruntă societatea.

Provocarea COVID-19 ne-a demonstrat că voi, tinerii studioși ai Facultății de Drept, sunteți responsabili, activi, curioși, motivați și dornici de cunoștințe, context în care mulțumesc tuturor pentru adaptarea cu succes la cea mai dificilă perioadă din istoria recentă.

Înțeleg că parcurgem o experiență stresantă care jonglează cu incertitudinea cauzată de pandemie, privind procesul educațional pus astăzi forțat în schimbare, generând dificultățile de învățare la distanță. Însă,  toate acestea sunt și motive pentru a vă mândri cu realizările, adaptabilitatea și persistența de care ați dat dovadă.

Vă îndemn pe această cale să rămâneți optimiști, să păstrați entuziasmul de a persevera, să fiți creativi, inventivi și să aveți speranța că viitorul va aduce zile mai bune.

De asemenea, cu prilejul Zilei Internaționale a Studentului vreau să mulțumesc tinerilor membri ai Consiliului Studențesc al Facultății de Drept (ASD) și ai Asociației Europene a Studenților în Drept (ELSA) pentru evenimentele organizate în planul dinamizării vieții studențești, pentru inițiativele propuse în procesul decizional și implicarea în activitățile menite să dezvolte Facultatea de Drept. Cu certitudine, cooperarea cu Dumneavoastră ne impulsionează să progresăm.

Vă doresc, în primul rând, sănătate. Să vă bucurați de inspirație, energie, dragoste și de succese răsunătoare. Și, fiindcă ne apropiem cu pași rapizi de sesiunea ordinară din iarnă, vă doresc note înalte și satisfacții pe măsura așteptărilor!

Perseverați și traiți-vă clipa! Carpe Diem! 

 

 

Comentarii Adaugă comentariu
Nume, Prenume *:
E-mail:
Comentariu * caractere rămase
 

              

Testimonials

Dreptul este un legamânt trainic de pace între oameni. Ceea ce este juridic este si pacific, chiar daca moralmente e evident injust. Francesco Orestano

Nu-ți depăși niciodată drepturile, și ele vor deveni curând nelimitate. Jean-Jacques Rousseau

Justiția e ca aritmetica, unde, dacă lipsește verificarea, nu se poate afirma că a fost exact calculul. Giuseppe Rovani

 
Date de contact str. M. Kogălniceanu, 67, bloc 2
Chișinău, MD-2009
Republica Moldova
E-mail: decanatdrept@gmail.com
Web-Stat site statistics
© 2021 Facultatea de Drept a Universității de Stat din Moldova. Toate drepturile rezervate.