Prima   /  Infocentru   /  Evenimente / Magia sărbătorilor de iarnă la Facultatea de Drept a Universității de Stat din Moldova
Magia sărbătorilor de iarnă la Facultatea de Drept a Universității de Stat din Moldova
01.12.2020                   imprimare

Tradiţional în data de 1 decembrie  în cadrul  Facultății de Drept a Universității de Stat din Moldova este  dat startul sărbătorilor de iarnă prin inaugurarea bradului de crăciun de către administraţia facultăţii împreună cu comunitatea studenţească.

Administraţia Facultăţii de Drept aduce cele mai sincere mulţumiri partenerilor  şi anume  Casei de Avocatură ,,Macovei Enachi" şi Biroul Asociat de Avocaţi ,,CEACHIR, ZAMFIR & Partenerii"  care întotdeuna  susţin evenimentele organizate în cadrul facultăţii  şi datorită cărora  anul acesta a fost posibil realizarea magicului eveniment.

Întrucât Crăciunul aduce cu sine generozitate, bunătate, studenții facultății au  lansat o campanie de caritate care are drept scop colectarea fondurilor pentru acţiuni sociale .

În pragul sărbătorilor de iarnă  administrația Facultății de Drept vine cu cele mai sincere felicitări dorindu-vă ca anul care vine să vă aducă speranța unui nou început, înțelepciune și energie necesară pentru a vă putea realiza toate obiectivele propuse. De asemenea, fiind în pragul sesiunii de iarnă  dorim succese mari întregii comunităţi studenţeşti în  atingerea scopurilor propuse şi obţirea rezultatelor scontate.

Fie ca sărbătorile de anul acesta să vă umple sufletele de bucurie, speranță, încredere în ziua de mîine și iubire.

 

 

 
Comentarii Adaugă comentariu
Nume, Prenume *:
E-mail:
Comentariu * caractere rămase
 

              

Testimonials

Dreptul este un legamânt trainic de pace între oameni. Ceea ce este juridic este si pacific, chiar daca moralmente e evident injust. Francesco Orestano

Nu-ți depăși niciodată drepturile, și ele vor deveni curând nelimitate. Jean-Jacques Rousseau

Justiția e ca aritmetica, unde, dacă lipsește verificarea, nu se poate afirma că a fost exact calculul. Giuseppe Rovani

 
Date de contact str. M. Kogălniceanu, 67, bloc 2
Chișinău, MD-2009
Republica Moldova
E-mail: decanatdrept@gmail.com
Web-Stat site statistics
© 2021 Facultatea de Drept a Universității de Stat din Moldova. Toate drepturile rezervate.