Prima   /  Infocentru   /  Evenimente / Francofonia asigură uși deschise spre succes
Francofonia asigură uși deschise spre succes
07.06.2022                   imprimare

Bună, mă numesc Munteanu Olivia, studentă anul II, Facultatea de Drept, filiera francofonă. În  urma unui concurs riguros de candidaturi am fost selectată participantă la Festivalul studenților francofoni din Europa Centrală si Orientală, care va avea loc la București în perioada 11-15 Iulie 2022. Cea de-a IX ediție a Festivalului studenților francofoni  este organizată  cu ocazia Anului european al tineretului-2022 de către AUF ECO și Universitatea POLITEHNICA din București.

la acest eveniment vor participa 82 studenți din 61 de instituții superioare de învățământ din 18 țări.

In cadrul  festivalului am sa fac față tuturor activităților propuse ca și ateliere, evenimente culturale, formări, mese rotunde ș.a. pentru a demonstra că tinerii juriști francofoni sunt mândria și  viitorul Republicii Moldova.

Am decis sa candidez in cadrul acestui festival, deoarece limba franceză este alături de mine încă din clasele primare, alături de ea am crescut si datorită ei am ajuns ceea ce sunt astăzi, dar nu în ultimul rând pentru a demonstra si a-mi pune in aplicare toate abilitățile și experiența acumulată pe parcursul anilor.

Îi mulțumesc mult coordonatorului si profesoarei de limba franceză, dnei Vitalina Bahneanu, pentru sprijin și încurajare și AUF pentru șansa acordată.

 

 

Comentarii Adaugă comentariu
Nume, Prenume *:
E-mail:
Comentariu * caractere rămase
 

              

Testimonials

Dreptul este un legamânt trainic de pace între oameni. Ceea ce este juridic este si pacific, chiar daca moralmente e evident injust. Francesco Orestano

Nu-ți depăși niciodată drepturile, și ele vor deveni curând nelimitate. Jean-Jacques Rousseau

Justiția e ca aritmetica, unde, dacă lipsește verificarea, nu se poate afirma că a fost exact calculul. Giuseppe Rovani

 
Date de contact str. M. Kogălniceanu, 67, bloc 2
Chișinău, MD-2009
Republica Moldova
E-mail: decanatdrept@gmail.com
Web-Stat site statistics
© 2022 Facultatea de Drept a Universității de Stat din Moldova. Toate drepturile rezervate.