Prima   /  Infocentru   /  Evenimente / This is ELSA
This is ELSA
05.06.2014      2145             imprimare

Pe data de 4 iunie 2014, grupul de iniţiativă European Law Students Association (ELSA) Republica Moldova, în colaborare cu ELSA Iaşi (România), a organizat un seminar de informare cu tematica „This is ELSA”. Seminarul a fost destinat studenţilor facultăţilor de drept din Republica Moldova şi a avut loc la Universitatea de Stat din Moldova (USM).

La seminar au fost prezenţi decanul Facultăţii de Drept a USM, dl conf. univ. dr. Sergiu Băieşu,  şi decanul Facultăţii de Drept a Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi (România), dl prof. univ. dr. Tudorel Toader. Ei au adus apreciere lucrărilor seminarului şi au subliniat importanţa organizaţiilor de tineret pentru societate şi pentru tinerii ce urmează să se implice în activităţile ELSA Republica Moldova.

În cadrul seminarului, ELSA Iaşi a fost reprezentată de studenţii: Luca Ciubotaru, Valentina Crivăţ, Maria-Mădălina Juncu şi Olga Procopii, care au vorbit despre evoluţia ELSA în lume şi în România, dar şi despre importanţa ELSA în viaţa unui student de la Drept şi despre cum văd ei dezvoltarea ELSA Republica Moldova. Aceştia, de asemenea, au avut pregătite cadouri pentru colegii lor din ELSA Republica Moldova.

La finalul evenimentului, membrii grupului de iniţiativă ELSA Republica Moldova, prin intermediul preşedintelui Biroului Naţional al ELSA Republica Moldova, dl Gabriel Diaciuc, au anunţat că în toamna anului curent se va desfăşura recrutarea membrilor pentru grupul local ELSA Chişinău.

Vă amintim că European Law Students Association este o organizaţie internaţională studenţească ce are reprezentanţe în majoritatea statelor europene. ELSA Republica Moldova a fost creată în anul curent cu scopul de a promova valorile ELSA în rândurile studenţilor facultăţilor de drept din Republica Moldova. Actualmente în cadrul ELSA Republica Moldova activează 3 grupuri locale: Chişinău, Bălţi şi Cahul. Membrii ELSA vă îndeamnă să participaţi la activităţile acesteia şi să vă faceţi anii de studenţie mai interesanţi şi mai utili!

 
Comentarii Adaugă comentariu
Nume, Prenume *:
E-mail:
Comentariu * caractere rămase
 

              

Testimonials

Dreptul este un legamânt trainic de pace între oameni. Ceea ce este juridic este si pacific, chiar daca moralmente e evident injust. Francesco Orestano

Nu-ți depăși niciodată drepturile, și ele vor deveni curând nelimitate. Jean-Jacques Rousseau

Justiția e ca aritmetica, unde, dacă lipsește verificarea, nu se poate afirma că a fost exact calculul. Giuseppe Rovani

 
Date de contact str. M. Kogălniceanu, 67, bloc 2
Chișinău, MD-2009
Republica Moldova
Tel.: + 373 22 57 78 01 Fax: + 373 22 57 78 53 E-mail: decanatdrept@gmail.com
© 2018 Facultatea de Drept a Universității de Stat din Moldova. Toate drepturile rezervate.
Total vizitatori: 678447  | Vizitatori ieri: 366 | azi: 258 | Online: 21