Prima   /  Infocentru   /  Evenimente / Lansarea Revistei de Executare Silită din Republica Moldova
Lansarea Revistei de Executare Silită din Republica Moldova
20.05.2015      1542             imprimare

La 19 mai 2015, la Universitatea de Stat din Moldova, a avut loc lansarea primului număr al Revistei de Executare Silită din Republica Moldova. Este rezultatul unei frumoase colaborări dintre Editura Universul Juridic din România şi Uniunea Executorilor Judecătoreşti din Republica Moldova, cu susţinerea mediilor academice juridice din România şi din Republica Moldova. Revista este destinată, în primul rând, executorilor, magistraţilor şi avocaţilor, care aplică normele de procedură civilă şi de executare silită în practica jurisprudenţială. Unul din obiectivele Consiliului ştiinţific şi al Colegiului de redacţie ale Revistei este uniformizarea practicii executorilor judecătoreşti şi a practicii judiciare relevante. Pentru studenţii, masteranzii şi doctoranzii de la drept, articolele ştiinţifico-practice publicate în Revistă vor constitui repere importante în activităţile lor de învăţare şi de cercetare.

În contextul acestui eveniment, Editura Universul Juridic din România şi-a anunţat intenţia de lansare în Republica Moldova. 

 

 
Comentarii Adaugă comentariu
Nume, Prenume *:
E-mail:
Comentariu * caractere rămase
 

              

Testimonials

Dreptul este un legamânt trainic de pace între oameni. Ceea ce este juridic este si pacific, chiar daca moralmente e evident injust. Francesco Orestano

Nu-ți depăși niciodată drepturile, și ele vor deveni curând nelimitate. Jean-Jacques Rousseau

Justiția e ca aritmetica, unde, dacă lipsește verificarea, nu se poate afirma că a fost exact calculul. Giuseppe Rovani

 
Date de contact str. M. Kogălniceanu, 67, bloc 2
Chișinău, MD-2009
Republica Moldova
E-mail: decanatdrept@gmail.com
© 2019 Facultatea de Drept a Universității de Stat din Moldova. Toate drepturile rezervate.