Prima   /  Infocentru   /  Evenimente / Lansarea campaniei naţionale pentru studenţi cu genericul "Information Day" de către Erasmus+ Moldova
Lansarea campaniei naţionale pentru studenţi cu genericul "Information Day" de către Erasmus+ Moldova
14.09.2015      1500             imprimare

Oficiul Național Erasmus+ în Moldova (NEO) anunță despre lansarea unei campanii naționale de informare, dedicată tinerilor și studenților interesați de studii europene. Astfel, în cadrul sesiunilor „Information Day Erasmus+" cei care vor să obțină o bursă finanțată de Comisia Europeană vor avea posibilitatea să afle cum funcționează Programul UE pentru Educație, Formare, Tineret și Sport 2014-2020.

Echipa Oficiului Național Erasmus+ în Moldova va explica în detalii cum se aplică pentru o bursă de studii în Europa, care sunt cele mai importante lucruri de care trebuie să se țină cont în acest proces și va răspunde la toate întrebările tinerilor legate de Programul Erasmus+.

Întâlniri cu studenții vor avea loc la Chișinău, Bălți, Cahul și Comrat, după cum urmează:

17 septembrie 2015

22 septembrie 2015

29 septembrie 2015


COMRAT, ORA 9:30

Universitatea de Stat din Comrat

Centrul European (Biblioteca)CAHUL, ora 12:30

Universitatea „Bogdan Petriceicu Hașdeu"

Blocul central,

Sala de Festivități


CHIȘINĂU, ora 14:00

Academia de Studii Economice

Blocul F, aula 203BĂLȚI, ora 14:10

Universitatea de Stat „Alecu Russo"

Blocul administrativ, Sala Polivalentă

       


Campania „Information Day Erasmus+" are scopul de a promova programul UE pentru Educație, Formare, Tineret și Sport în rândul tinerilor din Republica Moldova și de a-i încuraja să beneficieze de oportunitățile de studii oferite de Program.

Până în 2014 în jur de 1000 (o mie) de studenți și cadre didactice din Moldova au beneficiat de mobilități prin intermediul Programului.

NEO Moldova este reprezentanța oficială a Programului Erasmus+ al Uniunii Europene pentru Educație, Formare, Tineret și Sport 2014-2020 pe dimensiunea învățământului superior. Oficiul Național Erasmus+ în Moldova asistă Agenția Executivă pentru Educație, Audiovizual și Cultură (EACEA) a Comisiei Europene și autoritățile din Moldova implicate în implementarea Programului Erasmus+.

Erasmus+ este Programul Uniunii Europene care sprijină acțiunile din domeniile Educație, Formare, Tineret și Sport pentru perioada 2014-2020. Erasmus+ reunește șapte programe ale UE, desfășurate până în 2014: Lifelong Learning (Învățare pe tot parcursul vieții), Youth in Action (Tineret în acțiune), Erasmus Mundus, Tempus, Alfa, Edulink și Programe de Cooperare cu Țările Industrializate în Domeniul Învățământului Superior. Programul își propune să modernizeze și să îmbunătățească învățământul superior în Europa și în lume.


 

 
Comentarii Adaugă comentariu
Nume, Prenume *:
E-mail:
Comentariu * caractere rămase
 

              

Testimonials

Dreptul este un legamânt trainic de pace între oameni. Ceea ce este juridic este si pacific, chiar daca moralmente e evident injust. Francesco Orestano

Nu-ți depăși niciodată drepturile, și ele vor deveni curând nelimitate. Jean-Jacques Rousseau

Justiția e ca aritmetica, unde, dacă lipsește verificarea, nu se poate afirma că a fost exact calculul. Giuseppe Rovani

 
Date de contact str. M. Kogălniceanu, 67, bloc 2
Chișinău, MD-2009
Republica Moldova
E-mail: decanatdrept@gmail.com
© 2019 Facultatea de Drept a Universității de Stat din Moldova. Toate drepturile rezervate.