Prima   /  Infocentru   /  Anunțuri / Anunț pentru studenții, masteranzii, doctoranzii Facultății de Drept a USM interesați de a se caza în căminele universitare!!!
Anunț pentru studenții, masteranzii, doctoranzii Facultății de Drept a USM interesați de a se caza în căminele universitare!!!
03.10.2018      539   

 

Anunț pentru studenții, masteranzii, doctoranzii Facultății de Drept a USM interesați de a se caza în căminele universitare!!!

Toți studenții, masteranzii, doctoranzii Facultății de Drept a USM, interesați de a se caza în căminele USM, se pot adresa cu cereri la decanatul Facultății de Drept, USM.
Cererea se întocmește în formă liberă, pe numele Decanului facultății și urmează a fi depusă cu anexarea următoarelor acte:
1. copia buletinului de identitate;
2. copia contractului de studii încheiat cu USM;

Dreptul de cazare în căminele USM se acordă studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor înmatriculaţi la zi care nu au domiciliul stabil în municipiul Chişinău. Nu contează dacă eşti înmatriculat pe locurile de la buget sau cu taxă. Criteriul principal în acordarea dreptului de cazare este media anuală obţinută în anul universitar anterior.
Pentru studenţii înmatriculaţi în anul I cazarea se face doar în baza cererii de solicitare a unui loc în cămin.

 

 

Comentarii Adaugă comentariu
Nume, Prenume *:
E-mail:
Comentariu * caractere rămase
 

              

Testimonials

Dreptul este un legamânt trainic de pace între oameni. Ceea ce este juridic este si pacific, chiar daca moralmente e evident injust. Francesco Orestano

Nu-ți depăși niciodată drepturile, și ele vor deveni curând nelimitate. Jean-Jacques Rousseau

Justiția e ca aritmetica, unde, dacă lipsește verificarea, nu se poate afirma că a fost exact calculul. Giuseppe Rovani

 
Date de contact str. M. Kogălniceanu, 67, bloc 2
Chișinău, MD-2009
Republica Moldova
E-mail: decanatdrept@gmail.com
© 2019 Facultatea de Drept a Universității de Stat din Moldova. Toate drepturile rezervate.