Prima   /  Infocentru   /  Anunțuri / Apel de participare la Concursul “Imaginați-vă orașul drepturilor omului” care va avea loc la Strasbourg, Republica Franceză
Apel de participare la Concursul “Imaginați-vă orașul drepturilor omului” care va avea loc la Strasbourg, Republica Franceză
18.12.2018      346   

Asociația Regards d'Enfants anunță deschiderea apelului pentru Concursului sub genericul "Imaginați-vă orașul drepturilor omului".

Concursul are menirea de a încuraja tinerii si-și exprime viziunea asupra drepturilor omului, fiind deschis tuturor celor cu vârsta de până la 26 de ani, ce pot participa individual sau în grupuri (școli, instituții specializate, centre sociale, etc.).

Criteriile generale ale concursului nu prevăd o formă specifică a lucrărilor prezentate, fiind permis orice format, cu condiția să nu depășească dimensiunile L - 100 cm/175 cm/H 30 cm pentru creațiile vizuale. Pentru formatul digital (suport CD sau USB), timpul de înregistrare permis este maxim de 3 minute.

Fiecare lucrare va avea pe verso următoarele informații:

  • Concurs 2018-2019:Imaginați-vă orașul drepturilor omului;
  • Numele, prenumele, vârsta, adresa poștală, țara, nr. de telefon și adresa e-mail de contact, precum și denumirea școlii (dacă se participă prin intermediul școlii sau în grup);
  • scurtă definiție ce începe cu "Pentru mine, drepturile omului sunt ... [un cuvânt sau o expresie]".

Fișa cu informații urmează a fi completată în mod lizibil în limba națională a participantului și acompaniată de traducerea în limba franceză.  Modelul poate fi solicitat la adresa contact@regardsdenfants.com  sau poate fi descărcat la:www.regardsdenfants.org.  

Lucrările urmează a fi transmise  până la 1 martie 2019 la adresa: Association Regards d'Enfants, 58 avenue des Vosges, 67000 Strasbourg - France. Recepția acestora va fi confirmată de către destinatar prin e-mail. Cheltuielile de expediere sunt în sarcina și responsabitatea expeditorului.

Ceremonia de decernare a diplomelor va avea loc la Strasbourg, în cadrul căreia premianții vor primi titlul  de Ambasadori ai Drepturilor Omului . Cheltuielile de călătorie și de cazare vor fi suportate de participanții la concurs.

Detalii privind apelul de participare și programul conferinței pot fi accesate aici.

Comentarii Adaugă comentariu
Nume, Prenume *:
E-mail:
Comentariu * caractere rămase
 

              

Testimonials

Dreptul este un legamânt trainic de pace între oameni. Ceea ce este juridic este si pacific, chiar daca moralmente e evident injust. Francesco Orestano

Nu-ți depăși niciodată drepturile, și ele vor deveni curând nelimitate. Jean-Jacques Rousseau

Justiția e ca aritmetica, unde, dacă lipsește verificarea, nu se poate afirma că a fost exact calculul. Giuseppe Rovani

 
Date de contact str. M. Kogălniceanu, 67, bloc 2
Chișinău, MD-2009
Republica Moldova
E-mail: decanatdrept@gmail.com
© 2019 Facultatea de Drept a Universității de Stat din Moldova. Toate drepturile rezervate.