Prima   /  Infocentru   /  Anunțuri / Felicitări studenților proaspăt admiși la studii și bun venit în comunitatea studenților Facultății de Drept, USM!
Felicitări studenților proaspăt admiși la studii și bun venit în comunitatea studenților Facultății de Drept, USM!
26.08.2019         

Ești proaspăt student și probabil în decursul verii ți-au apărut un șir de întrebări cu referire la procesul de studiu, cămin, taxe și viața studențească. Nu-ți fă griji, administrația Facultății de Drept s-a gândit la tine și te invită să participi în data de 31 august 2019, orele 10.00 (aud. 216, blocul Facultății de Drept, Str. M. Kogălniceanu 67) în cadrul ședinței de informare destinată studenților anului I.
În această zi vei afla cum derulează studiile în cadrul Facultății de Drept,  vei face cunoștință cu administrația facultății, reprezentanții decanatului, șefii de departamente,  cadrele didactice, colegii mai mari și reprezentanții asociațiilor studențești. Te vom informa despre campusul universitar, burse, calendarul universitar, asociații studențești, secții sportive și alte oportunități de care poți beneficia fiind student în cadrul Facultății de Drept.

Te așteptăm cu drag !

 

 

Comentarii Adaugă comentariu
Nume, Prenume *:
E-mail:
Comentariu * caractere rămase
 

              

Testimonials

Dreptul este un legamânt trainic de pace între oameni. Ceea ce este juridic este si pacific, chiar daca moralmente e evident injust. Francesco Orestano

Nu-ți depăși niciodată drepturile, și ele vor deveni curând nelimitate. Jean-Jacques Rousseau

Justiția e ca aritmetica, unde, dacă lipsește verificarea, nu se poate afirma că a fost exact calculul. Giuseppe Rovani

 
Date de contact str. M. Kogălniceanu, 67, bloc 2
Chișinău, MD-2009
Republica Moldova
E-mail: decanatdrept@gmail.com
Web-Stat site statistics
© 2020 Facultatea de Drept a Universității de Stat din Moldova. Toate drepturile rezervate.