Prima   /  Infocentru   /  Anunțuri / Lecția publică cu genericul „Profilul victimelor traficului de ființe umane", 18 octombrie 2019
Lecția publică cu genericul „Profilul victimelor traficului de ființe umane", 18 octombrie 2019
16.10.2019         

ANUNŢ

Departamentul Drept Penal al Facultăţii de Drept a Universităţii de Stat din Moldova invită studenții, masteranzii, doctoranzii, cadrele didactice și alte persoane interesate să participe la Lecția publică cu genericul „Profilul victimelor traficului de ființe umane". Lecţia se înscrie în seria evenimentelor organizate de Facultatea de Drept în cadrul campaniei  „Săptămâna de luptă împotriva traficului de ființe umane", lansată în contextul marcării Zilei Europene de luptă împotriva traficului de ființe umane - 18 octombrie.
Lecţia publică va avea loc pe data de 18 octombrie 2019, ora 09.45, în incinta Facultăţii de Drept a USM (str. Mihail Kogălniceanu, 67, bloc. 2, aud. 101).
Invitat special la Lecţia publică este Dl Sergiu Russu, procuror-șef al Secției combaterea traficului de ființe umane din cadrul Direcției urmărire penală și criminalistică a Procuraturii Generale.  

 

 

Comentarii Adaugă comentariu
Nume, Prenume *:
E-mail:
Comentariu * caractere rămase
 

              

Testimonials

Dreptul este un legamânt trainic de pace între oameni. Ceea ce este juridic este si pacific, chiar daca moralmente e evident injust. Francesco Orestano

Nu-ți depăși niciodată drepturile, și ele vor deveni curând nelimitate. Jean-Jacques Rousseau

Justiția e ca aritmetica, unde, dacă lipsește verificarea, nu se poate afirma că a fost exact calculul. Giuseppe Rovani

 
Date de contact str. M. Kogălniceanu, 67, bloc 2
Chișinău, MD-2009
Republica Moldova
E-mail: decanatdrept@gmail.com
Web-Stat site statistics
© 2020 Facultatea de Drept a Universității de Stat din Moldova. Toate drepturile rezervate.