Prima   /  Infocentru   /  Anunțuri / Luni, 28 septembrie 2020, ora 11:30, Departamentul Drept penal al Facultății de Drept a USM organizează Lecția publică online „Probațiunea juvenilă"...
Luni, 28 septembrie 2020, ora 11:30, Departamentul Drept penal al Facultății de Drept a USM organizează Lecția publică online „Probațiunea juvenilă"...
25.09.2020         

Luni, 28 septembrie 2020, ora 11:30, Departamentul Drept penal al Facultății de Drept a  Universității de Stat din Moldova organizează Lecția publică online „Probațiunea juvenilă", în contextul realizării prelegerii la disciplina Delincvența juvenilă.

Sesiunea va fi susținută de:

  • Iurie Mahu,Șef Direcție Activitate Analitică la Inspectoratul Național de Probațiune
  • Augustina Bolocan-Holban, doctor în drept, conferențiar universitar, Președintele Asociației pentru Justiție Penală Participativă (AJPP)

 

Lecția publică are scopul de a pune în lumină actualitatea instituției probațiunii, specificul probațiunii juvenile, precum și de a evidenția impactul programelor probaționale dezvoltate în Republica Moldova în calitate de alternativă la detenție pentru minorii în conflict cu legea:

Programul Probațional Primar Obligatoriu - stagiul de formare civică și trainingul vocațional (elaborat de AJPP în parteneriat cu Inspectoratul Național de Probațiune și UNICEF Moldova) 

Grupul țintă: studenții anului II ai Facultății de Drept înscriși la disciplina opțională „Delincvența Juvenilă"; orice persoană interesată de subiectul probațiunii.
Evenimentul va fi transmis online și va putea fi accesat la link-ul:

https://us02web.zoom.us/j/5230348615?pwd=dmlsQndxczlITGYrSU14OExwc0FZUT09

ID: 523 034 8615
Key acces: 1U3579

 

 

Comentarii Adaugă comentariu
Nume, Prenume *:
E-mail:
Comentariu * caractere rămase
 

              

Testimonials

Dreptul este un legamânt trainic de pace între oameni. Ceea ce este juridic este si pacific, chiar daca moralmente e evident injust. Francesco Orestano

Nu-ți depăși niciodată drepturile, și ele vor deveni curând nelimitate. Jean-Jacques Rousseau

Justiția e ca aritmetica, unde, dacă lipsește verificarea, nu se poate afirma că a fost exact calculul. Giuseppe Rovani

 
Date de contact str. M. Kogălniceanu, 67, bloc 2
Chișinău, MD-2009
Republica Moldova
E-mail: decanatdrept@gmail.com
Web-Stat site statistics
© 2020 Facultatea de Drept a Universității de Stat din Moldova. Toate drepturile rezervate.