Prima   /  Infocentru   /  Anunțuri / Sesiunea internațională de comunicări științifice, „PREZENTUL ȘI VIITORUL ORDINII JURIDICE ȘI A DREPTURILOR OMULUI. De la provocări sociale, etice și juridice la oportunități de dezvoltare și cooperare”, 17-18 iunie 2022
Sesiunea internațională de comunicări științifice, „PREZENTUL ȘI VIITORUL ORDINII JURIDICE ȘI A DREPTURILOR OMULUI. De la provocări sociale, etice și juridice la oportunități de dezvoltare și cooperare”, 17-18 iunie 2022
27.05.2022         

 

Universitatea de Stat din Moldova

Facultatea de Drept

Laboratorul de Cercetări Științifice

„Drept Public Comparat și E-Guvernare"

în parteneriat cu

Facultatea de Drept și Administrare, Universitatea din Varșovia, Polonia


INVITAȚIE

de participare la Sesiunea internațională de comunicări științifice,

PREZENTUL ȘI VIITORUL ORDINII JURIDICE ȘI A DREPTURILOR OMULUI. De la provocări sociale, etice și juridice la oportunități de dezvoltare și cooperare.

17-18 iunie 2022 

Contextul actual al proceselor pe care le parcurg societățile și statele sunt circumscrise multiplelor provocări, care generează evoluții spectaculoase în unele domenii, dificultăți și confuzii în altele, precum și multiple semne de interogație asupra evoluțiilor de viitor. În acest context, Sesiunea internațională de comunicări științifice,  „Prezentul și viitorul ordinii juridice și a drepturilor omului. De la provocări sociale, etice și juridice la oportunități de dezvoltare și cooperare" propune o platformă academică de dezbateri științifice, la care sunt invitați să participe reprezentanți ai  mediului ştiinţific şi educaţional, ai instituţiilor de stat, corpului diplomatic şi organizaţiilor non-guvernamentale, doctoranzii, mediul de afaceri, publicul larg interesat de problematica anunţată.

În cadrul lucrărilor conferinței se vor pune în discuție subiecte de actualitate pentru spațiul științific, socio-cultural,  etic, juridic și politic.

 

Vă invităm să ne onorați cu prezența și să Va înregistrați pentru participare la discuții în cadrul Sesiunii internațională de comunicări științifice „Prezentul și viitorul ordinii juridice și a drepturilor omului. De la provocări sociale, etice și juridice la oportunități de dezvoltare și cooperare".

Formularul de înscriere se va expedia până la data de 13.06.2022

Formularul de înscriere: https://forms.gle/La55A5PqJ3V9z9kH8

Forma de organizare: mixt (față în față și online)

Locația: sala 119, Facultatea de Drept, USM

Limbile de comunicare: română, engleză, rusă

Lucrările selectate vor fi recenzate și publicate în reviste de specialitate.

Pentru informații suplimentare puteți contacta organizatorii la adresa: dpc.egov@gmail.com

Eveniment organizat în contextul realizării proiectului „Modernizarea mecanismelor de guvernare axate pe protecția drepturilor omului"

Comitetul organizatoric

 

 

Comentarii Adaugă comentariu
Nume, Prenume *:
E-mail:
Comentariu * caractere rămase
 

              

Testimonials

Dreptul este un legamânt trainic de pace între oameni. Ceea ce este juridic este si pacific, chiar daca moralmente e evident injust. Francesco Orestano

Nu-ți depăși niciodată drepturile, și ele vor deveni curând nelimitate. Jean-Jacques Rousseau

Justiția e ca aritmetica, unde, dacă lipsește verificarea, nu se poate afirma că a fost exact calculul. Giuseppe Rovani

 
Date de contact str. M. Kogălniceanu, 67, bloc 2
Chișinău, MD-2009
Republica Moldova
E-mail: decanatdrept@gmail.com
Web-Stat site statistics
© 2022 Facultatea de Drept a Universității de Stat din Moldova. Toate drepturile rezervate.