Prima   /  Infocentru   /  Anunțuri / Baroul Avocaților Chișinău în dialog cu studenții
Baroul Avocaților Chișinău în dialog cu studenții
11.09.2018         

 

La data de 9 Septembrie, în Republica Moldova este adus onorul celor care își valorifică la maxim simțul demnității profesionale prin intermediul exercitării libere a profesiei de avocat. 

Cu prilejul sărbătoririi zilei Avocaturii, la data de 13 septembrie, ora 09.00, în incinta Facultății de Drept aud. 119, v-a avea loc ședința festivă în cadrul căreia conducerea Baroului Chișinău, conducerea Uniunii Avocaților din Republica Moldova v-a avea o întrevedere cu reprezentanții profesiilor juridice din Republica Moldova.

La ora 11:30, aud. 216, Baroul Avocaților Chișinău în persoana Decanului Dorin Popescu cu participarea organelor de conducere a Uniunii Avocaților din Republica Moldova, organizează o masă rotundă cu studenții cu tematica ,,Avocatura ca instituție de drept independentă".

În aceste timpuri de dezvoltare și schimbare perpetuă, comunicarea, deschiderea spre cooperare și propunerea soluțiilor trebuie să se identifice în rândurile profesioniștilor, astfel încât, evenimentul va avea loc în colaborare cu Facultatea de Drept a Universității de Stat din Moldova și Asociația Studenților în Drept, USM.

 

 

 

 

Comentarii Adaugă comentariu
Nume, Prenume *:
E-mail:
Comentariu * caractere rămase
 

              

Testimonials

Dreptul este un legamânt trainic de pace între oameni. Ceea ce este juridic este si pacific, chiar daca moralmente e evident injust. Francesco Orestano

Nu-ți depăși niciodată drepturile, și ele vor deveni curând nelimitate. Jean-Jacques Rousseau

Justiția e ca aritmetica, unde, dacă lipsește verificarea, nu se poate afirma că a fost exact calculul. Giuseppe Rovani

 
Date de contact str. M. Kogălniceanu, 67, bloc 2
Chișinău, MD-2009
Republica Moldova
E-mail: decanatdrept@gmail.com
Web-Stat site statistics
© 2020 Facultatea de Drept a Universității de Stat din Moldova. Toate drepturile rezervate.