print
Lawyers at Work
05.11.2018
2006

 

    La data de 1 noiembrie 2018, Sala de conferințe a Facultății de Drept a USM a găzduit cu prilejul dat participanți din România și Republica Moldova.

   Sub egida organizatorică al ELSA Moldova, în parteneriat cu Juridice.md, s-a desfășurat evenimentul „Lawyers at Work /Romania/", ce reprezintă o continuare de succes a seriei de întruniri neformale dintre profesioniști reputați și juriști în devenire, având ca scop formarea acestora din urmă.

Invitați speciali al acestui eveniment au fost avocații Andreea Coman, Florin Roșu și Laurențiu Petre, care și-au împărtășit experiențele și au susținut convorbiri edificatoare cu studenții și masteranzii prezenți. Ultimii s-au manifestat pro activ, dovadă a acestui fapt fiind întrebările lansate, abordând subiecte precum studiile de specialitate, calificările profesionale necesare și curiozități din practica avocațială.

   Prestațiile invitaților au atins tema, stringentă de altfel, a oportunităților de angajare pentru absolvenții de la Drept, dar și cea a tendinței de internaționalizare a practicii jurisprudențiale, în special în domeniul protecției de date.

   Ca o încheiere logică, tinerii au fost sfătuiți să își continue studiile cu și mai mult sârg. La cele zise, putem adăuga că o excelentă oportunitate de a o face, este participarea la evenimentele marca ELSA Moldova. Fiți cu ochii pe noi!

 

 

Tel
Fax
E-mail :
Copyright © 2019 Facultatea de Drept a Universității de Stat din Moldova. Toate drepturile rezervate.