print
Acordul de cooperare între Facultățile de Drept ale Universităţii de Stat din Moldova și Universităţii din București
28.12.2018
1199

,,Acordul de cooperare între Facultățile de Drept ale Universităţii de Stat din Moldova și Universităţii din București"

   Existența colaborării internaționale între Facultățile de Drept ale Universităţii de Stat din Moldova și Universităţii din București, a condiționat semnarea la data de 18 decembrie 2018, la Chișinău, a Acordului de cooperare între Facultăți, care are drept scop stabilirea și dezvoltarea comunicării academice și a cooperării între părți, în forma și domeniile de interes comun. Activitățile asupra cărora se îndreaptă  această inițiativă vizează opotunități și facilități reciproce, precum și proiecte academice și de cercetare națională și internațională. 

   La semnarea acordului au participat: COJOCARU Violeta - Decanul Facultății de Drept, USM, dr. hab. în drept, prof. univ., BAIAS Flavius Antoniu - Decanul Facultății de Drept din București, dr. în drept, prof. univ., Răzvan Dincă - Prodecanul Facultății de Drept din București, BOTNARU Stela - Prodecanul Facultății de Drept, dr. în drept, conf. univ., TELEVCA Oleg - Prodecanul Facultății de Drept, dr. în drept, lector universitar, ROȘCA Nicolae - Șeful Departamentului Drept Privat, dr în drept, conf. univ., SLUSARENCO Svetlana - Directorul Școlii Doctorale, dr în drept, conf. univ., BAIEȘ Sergiu - dr. în drept, prof. univ.

   Cooperarea pe viitor a acestor două Facultăți reprezintă o continuitate a precedentului existent, exprimat prin proiecte, cum ar fi: competitia studențească - Hexagonul Facultăților de Drept, proiectul legat de mobilitatea profesorilor invitaţi pentru a ţine lecţii deschise studenţilor și masteranzilor de la cele două facultăţi, existența și funcționalitatea cărora se datorează Şedinţelor comune ale Consiliilor Profesorale ale celor două facultăţi.

 

 

Tel
Fax
E-mail :
Copyright © 2019 Facultatea de Drept a Universității de Stat din Moldova. Toate drepturile rezervate.