Drag/dragă student/studentă,

Suntem încântați să vă împărtășim o oportunitate interesantă de a aplica pentru un program de stagii plătite în sectorul energetic finanțat de Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) prin intermediul proiectului “Securitatea Energetică a Moldovei” (MESA).

Programul de stagii „Tinerii de azi – viitorul energiei de mâine” își propune să fortifice capacitatea umană a Moldovei în sectorul energetic prin consolidarea instituțiilor locale și crearea unei forțe de muncă durabile, capabile să promoveze tranziția la energie curată și să sporească securitatea energetică a țării.

Durata programul este de 6 luni, cu normă întreagă, plătită, deschisă studenților din ultimul an și proaspeți absolvenți (până la cinci ani de la absolvire) din domeniile inginerie, economie, drept, finanțe, comunicații, IT și administrarea afacerilor, interesați în obținerea unei cariere în sectorul energetic la una dintre numeroasele organizații proeminente din sectorul energetic (public și privat). Partenerii programului sunt: Ministerul Energiei,  Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică din Moldova, Moldelectrica, Moldovatransgaz, Energocom, Termoelectrica, Ecolibri, Term, RED- Nord, CET-Nord și FEE- Nord.

Dacă veți fi selectat, veți beneficia de experiență practică de lucru și vei dezvolta abilități profesionale prin programul de dezvoltare profesională complementar, care va include evenimente networking, sesiuni de instruri (tehnice și practice) organizate de MESA.  Stagiarii cu performanțe înalte pot avea oportunitatea de a obține un loc de muncă cu normă întreagă în cadrul companiilor respective.

Pentru a fi eligibil este necesar să îndepliniți următoarele criterii:

  • Să fiți student de licență și masterat în ultimul an de studii (inginerie, economie, drept, finanțe, journalism, IT și administrarea afacerilor) sau tînăr profesionist care a absolvit în ultimii cinci ani universitatea
  • Să completați formularul de înscriere și să transmiți CV-ul actualizat

Cunoașterea demonstrată a limbii engleze constituie un avantaj, dar nu este obligatorie.

Sunteți invitat să trimiteți CV-ul și să completați formularul de înscriere, accesând link-ul: Aplica aici

Informații detaliate despre program pot fi accesate pe pagina: Despre program

Termenul limită de aplicare este 11 februarie 2024.

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să contactați stagiimesa@tetratech.com.

Succes!

 

Mockups Design

Published duminică, 28 ianuarie 2024

Adresa

Contacte

Toleranță zero corupției

Universitatea de Stat din Moldova 2022 © All Rights Reserved