Între 10 și 13 mai 2024, studenții de la Facultatea de Drept a Universității de Stat din Moldova au participat la Conferința Internațională ELSA despre Drept și Tehnologie, găzduită de Facultatea de Drept din cadrul Universității de Medicina, Farmacie, Știinte și Tehnologie “George Emil Palade” din orașul Târgu Mureș, România. Evenimentul a reunit tineri promițători din întreaga Europă, sub egida organizației ELSA (The European Law Students’ Association), pentru a explora frontierele legale ale tehnologiei moderne și a schimba idei și perspective.

Studenții anilor II, III și IV, împreună cu reprezentanți ai Facultății de Drept a USM,  au fost martorii unei experiențe captivante, plină de activități și evenimente care au avut ca scop consolidarea relațiilor interpersonale și academice. Într-un mediu multicultural și stimulativ, participanții au avut ocazia să-și îmbunătățească abilitățile de comunicare, să dezbată subiecte juridice complexe și să-și lărgească orizonturile intelectuale.

Conferințele internaționale ELSA se remarcă prin caracterul lor academic profund și prin atmosfera prietenoasă și incluzivă. În cadrul acestui eveniment, studenții au avut privilegiul de a interacționa cu profesioniști din domeniul juridic, de a explora tendințele tehnologice emergente și de a contribui la dezvoltarea comunității juridice internaționale.

Această experiență memorabilă nu numai că a oferit participanților oportunități inestimabile de învățare și dezvoltare personală, dar a și consolidat legăturile dintre studenții Facultăților de Drept.

Published marţi, 14 mai 2024

Adresa

Contacte

Toleranță zero corupției

Universitatea de Stat din Moldova 2022 © All Rights Reserved