Prima   /  Infocentru   /  Evenimente / Felicitarea absolventei Facultății de Drept a USM, Svetlana Brătescu, PROMOȚIA 2021, adresată absolvenților Facultății.
Felicitarea absolventei Facultății de Drept a USM, Svetlana Brătescu, PROMOȚIA 2021, adresată absolvenților Facultății.
10.07.2021                   imprimare

La un moment dat în viață am rămas marcată să aflu că personalitatea noastră este determinată de trei aspecte: locurile pe care le vizităm, cărțile pe care le citim și oamenii pe care îi întâlnim.

După o nouă etapă încheiată, recunosc că datorez imens de mult tuturor celor care au contribuit la formarea mea personală și profesională și cred că a fost de-a dreptul norocul meu să vă cunosc, să interacționăm și să păstrăm relații armonioase.

Cu siguranță cei care merită toată aprecierea noastră sunt părinții, primii care ne-au cultivat valori, încredere și susținere, cei care au livrat din calitățile lor și au educat abilități noi pentru a ne aduce astăzi aici, la finele unei etape și în pragul alteia.

Cu siguranță sunt de admirat profesorii noștri demni de verticalitate și intelectualitate, cei care au venit cu aportul lor profesional, experiență și mărinimie, alteori cu lecții de viață ce ne-au schimbat cursul firesc al lucrurilor.

Dragi colegi, vă mulțumesc pentru tot ce am trăit împreună și vă felicit pentru parcursul nostru academic, pentru seriozitatea, înțelepciunea și maturitatea la care am ajuns în holurile acestei instituții, pentru experiența acumulată și bagajul de cunoștințe dobândit.

Am certitudinea că nu am învățat decât puțin din tot ce înseamnă acest bazin imens, și se pare că acesta este doar un nou început marcat de provocări și responsabilități. Vă doresc succes și multă râvnă, să determinați corect vocația, să purtați haina profesiei cu dăruire și onestitate, iar acasă să vă găsiți liniștea și dragostea.

Mulțumire Facultății de Drept din cadrul Universității de Stat din Moldova pentru modelul de comportament, prestanță și erudiție oferit, pentru calitatea studiilor și cultura academică promovată, pentru transfer de imagine și cunoștințe.

 

 

Comentarii Adaugă comentariu
Nume, Prenume *:
E-mail:
Comentariu * caractere rămase
 

              

Testimonials

Dreptul este un legamânt trainic de pace între oameni. Ceea ce este juridic este si pacific, chiar daca moralmente e evident injust. Francesco Orestano

Nu-ți depăși niciodată drepturile, și ele vor deveni curând nelimitate. Jean-Jacques Rousseau

Justiția e ca aritmetica, unde, dacă lipsește verificarea, nu se poate afirma că a fost exact calculul. Giuseppe Rovani

 
Date de contact str. M. Kogălniceanu, 67, bloc 2
Chișinău, MD-2009
Republica Moldova
E-mail: decanatdrept@gmail.com
Web-Stat site statistics
© 2021 Facultatea de Drept a Universității de Stat din Moldova. Toate drepturile rezervate.