Prima   /  Infocentru   /  Evenimente / NOI PUNȚI SPRE CUNOAȘTERE
NOI PUNȚI SPRE CUNOAȘTERE
20.09.2021                   imprimare

 

Studenții Facultății de Drept (anul I, II și III), ai Universității de Stat din Moldova, sub ghidarea Conferențiarului Universitar Aliona Cara-Rusnac,  în perioada 13-17 Septembrie 2021 au vizitat Biblioteca Publică de Drept. Luna septembrie este luna în care nu doar începe un an nou de studiu, dar și continuă colaborările derulate pe parcursul anilor dintre Facultatea de Drept și Biblioteca Publică de Drept. Și, care se fortifică prin vizitele studenților și familiarizarea cu diversitatea serviciilor oferite de partenerul de încredere. Astfel Campania Ia un card inteligent, organizată de Biblioteca Publică de Drept în luna septembrie 2021, avînd drept scop primordial inițierea studenților în serviciile și tehnologiile noi de care dispune Biblioteca Publică de Drept.

Studenții au fost ghidați pas cu pas începînd cu procedura de înscriere la Biblioteca Publică de Drept și pînă la accesarea serviciilor digitalizate (accesați: https://bibliotecapublicadrept.wordpress.com/2021/09/16/ia-un-card-inteligent/)

În acest sens, studenții au fost familiarizați cu încăperile noi în care pot asimila cunoștințe noi, fiind dotate cu mobilier comod și anturaj plăcut și modern, cu diversitatea surselor care pot fi accesate atît în cadrul bibliotecii cît și luînd materialele (cărțile) la domiciliu, sursele sunt disponibile în diferite limbi precum și novația de a accesa serviciile Bibliotecii Publice de Drept la distanță, luînd în considerare situația excepțională existentă.

Încurajăm studenții care nu au accesat cardul inteligent să beneficieze de această oportunitate unică și îi mulțumim reprezentanților Bibliotecii Publice de Drept pentru o vizită de neuitat.

 

Comentarii Adaugă comentariu
Nume, Prenume *:
E-mail:
Comentariu * caractere rămase
 

              

Testimonials

Dreptul este un legamânt trainic de pace între oameni. Ceea ce este juridic este si pacific, chiar daca moralmente e evident injust. Francesco Orestano

Nu-ți depăși niciodată drepturile, și ele vor deveni curând nelimitate. Jean-Jacques Rousseau

Justiția e ca aritmetica, unde, dacă lipsește verificarea, nu se poate afirma că a fost exact calculul. Giuseppe Rovani

 
Date de contact str. M. Kogălniceanu, 67, bloc 2
Chișinău, MD-2009
Republica Moldova
E-mail: decanatdrept@gmail.com
Web-Stat site statistics
© 2021 Facultatea de Drept a Universității de Stat din Moldova. Toate drepturile rezervate.