Prima   /  Infocentru   /  Anunțuri / Susținerea publică a tezei de doctorat în drept cu tema „Mecanisme juridice de combatere a acordurilor anticoncurențiale și protecție a concurenței în legislația Republicii Moldova"
Susținerea publică a tezei de doctorat în drept cu tema „Mecanisme juridice de combatere a acordurilor anticoncurențiale și protecție a concurenței în legislația Republicii Moldova"
06.07.2021         

ANUNȚ

Se anunță susținerea publică a tezei de doctorat în drept cu tema „Mecanisme juridice de combatere a acordurilor anticoncurențiale și protecție a concurenței în legislația Republicii Moldova", elaborată în cadrul Școlii Doctorale Științe Juridice a USM de studentul-doctorand Creciun Ilie, specialitatea: 553.02 - Dreptul afacerilor, conducător de doctorat - ROȘCA Nicolae, dr. în drept, conf. univ.

la data de 09 septembrie 2021,

ora 10:00

Locul: Sala de conferințe „Victor Volcinschi", nr. 119, blocul II, Universitatea de Stat din Moldova (mun. Chișinău, str. M. Kogălniceanu, nr. 67).

Susținerea va avea loc în format mixt, iar doritorii se pot conecta online la următorul link:  https://us05web.zoom.us/j/4640681435?pwd=Qzltb3daSXRFcGkxQ3pmYndHQXdpQT09      

Meeting ID: 464 068 1435      Passcode: teza

 

 

Comentarii Adaugă comentariu
Nume, Prenume *:
E-mail:
Comentariu * caractere rămase
 

              

Testimonials

Dreptul este un legamânt trainic de pace între oameni. Ceea ce este juridic este si pacific, chiar daca moralmente e evident injust. Francesco Orestano

Nu-ți depăși niciodată drepturile, și ele vor deveni curând nelimitate. Jean-Jacques Rousseau

Justiția e ca aritmetica, unde, dacă lipsește verificarea, nu se poate afirma că a fost exact calculul. Giuseppe Rovani

 
Date de contact str. M. Kogălniceanu, 67, bloc 2
Chișinău, MD-2009
Republica Moldova
E-mail: decanatdrept@gmail.com
Web-Stat site statistics
© 2021 Facultatea de Drept a Universității de Stat din Moldova. Toate drepturile rezervate.