Prima   /  Infocentru   /  Anunțuri / INVITAȚIE - de participare la expoziția cu vânzare, organizată cu prilejul Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități
INVITAȚIE - de participare la expoziția cu vânzare, organizată cu prilejul Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități
30.11.2021         

INVITAȚIE 

de participare la expoziția cu vânzare, organizată cu prilejul Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități

La data de 3 decembrie 2021, de Ziua Internațională a persoanelor cu dizabilități, precum și în ajunul sărbătorilor de iarnă, Facultatea de Drept a Universității de Stat din Moldova, este gazda unui eveniment cu scop caritabil – expoziția cu vânzare a lucrărilor realizate de către persoanele cu dizabilități.

În cadrul evenimentului,  vor fi expusede către reprezentanții mai multor asociații obștești din țară, preocupate de protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu dizabilitățilucrări confecționate manual create cu multă grijă și dăruire de sine de persoane cu necesități speciale.

Ziua de 3 decembrie constituie un frumos prilej pentru implicare și afirmare a fiecăruia în sprijinul eforturilor de asigurare a egalității de șanse pentru persoanele cu dizabilităţi. Este foarte important ca comunitatea să cunoască acești oameni frumoși ce creează obiecte extraordinare, să se cunoască că persoanele cu dizabilităţi sunt o parte valoroasă a societăţiisă se știe necesitățile și serviciile pe care comunitatea trebuie să le dezvolte pentru aceste persoane, dar și să se promoveze aptitudinile lor.

Adaptarea și integrarea persoanelor cu dizabilități este o prerogativă comună și poate fi realizată prin respectarea demnității și valorii fiecărui om, iar expoziția cu vânzare este o ocazie de a ridica gradul de conștientizare a societății asupra beneficiilor ce pot rezulta din incluziunea persoanelor cu dizabilități în viața socială, economică și culturală.

Vă invităm să participați la expoziția de vânzare, organizată pe 3 decembrie 2021, începând cu ora 10.00 până la 13.00, în incinta Facultății de Drept a USM (mun. Chișinău, str. Kogălniceanu 67, bl. 2). În acest fel, vă veți convinge că lucrările confecționate manual (ornamente specifice sărbătorilor de iarnă, articole tricotate, lumânări etc.) de către persoanele cu dizabilități prezintă o valoare incontestabilă, chiar și în condițiile în care magazinele și-au expus deja decorațiunile de lux. Diferența o face tocmai amprenta străduinței, căldurii, bucuriei muncii și dedicației acestor oameni.

Organizatorii târgului și-au propus ca dragostea, acceptarea, înțelegerea și empatia să definească evenimentul. Vă promitem zâmbete sincere, voie bună și bucuria unei fapte bune. Un program dinamic, muzică și o atmosferă superbă va fi asigurat cu implicarea Asociației Studenților Facultății de Drept a USM, precum și a Asociației Europene a Studenților în Drept (ELSA Moldova). Totodată, vom fi onorați ca împreună să dăm startul sărbătorilor de iarnă – moment marcat de Inaugurarea Bradului de Crăciun.

Organizat în perioada sărbătorilor de iarnă, evenimentul este o invitaţie la solidaritate, generozitate și implicare.  Bunătatea dă naștere la bunătate. Haideți să o răspândim.

Accesați, vă rog, următorul link https://www.youtube.com/watch?v=iKVPPfAPTy0 pentru a vizualiza și invitația persoanelor cu dizabilități.

Vă mulțumim anticipat!


Comentarii Adaugă comentariu
Nume, Prenume *:
E-mail:
Comentariu * caractere rămase
 

              

Testimonials

Dreptul este un legamânt trainic de pace între oameni. Ceea ce este juridic este si pacific, chiar daca moralmente e evident injust. Francesco Orestano

Nu-ți depăși niciodată drepturile, și ele vor deveni curând nelimitate. Jean-Jacques Rousseau

Justiția e ca aritmetica, unde, dacă lipsește verificarea, nu se poate afirma că a fost exact calculul. Giuseppe Rovani

 
Date de contact str. M. Kogălniceanu, 67, bloc 2
Chișinău, MD-2009
Republica Moldova
E-mail: decanatdrept@gmail.com
Web-Stat site statistics
© 2022 Facultatea de Drept a Universității de Stat din Moldova. Toate drepturile rezervate.