Prima   /  Infocentru   /  Anunțuri / Anunţ cu privire la preselecţia Hexagonul Facultăţilor de Drept. Ediţia - Chişinău, 2017
Anunţ cu privire la preselecţia Hexagonul Facultăţilor de Drept. Ediţia - Chişinău, 2017
23.09.2016         

În luna aprilie 2017, Facultatea de Drept a USM, pentru prima dată, va găzdui şi organiza "Hexagonul Facultăţilor de Drept" din România.

Hexagonul  este un concurs studenţesc în domeniul dreptului, care, anual, convoacă studenţi şi cadre didactice de la cele mai prestigioase facultăţi de drept din ţara vecină (Universitatea din Craiova, Universitatea din Bucureşti, Universitatea "Babeş-Bolyai" din Cluj-Napoca, Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi, Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu, Universitatea de Vest din Timişoara).

Departamentul Drept Public anunţă concurs intern pentru a selecta 2 studenţi, care vor reprezenta Facultatea de Drept a USM la disciplina "Drept constituţional şi instituţii politice".

Sunt invitaţi la selecţie pentru susţinerea testului (probă scrisă) studenţii anilor II - IV, care au obţinut notele de 8, 9 sau 10 la examenele de drept constituţional. Testul de selecţie va avea loc pe baza curriculei de Drept Constituţional, conform bibliografiei obligatorii şi facultative studiate la disciplina "Drept constituţional".

Concursul intern se va desfăşura în data de 30 septembrie 2016, ora 13.00, str. Mihail Kogălniceanu, 67, blocul 2, USM, auditoriul 208.

Pentru informaţii suplimentare, contactaţi:

Liuba Şova, tel. mobil: 0 797 00 456.

Adresa de e-mail: sova.liuba@gmail.com

 

Departamentul Drept Public

Comentarii Adaugă comentariu
Nume, Prenume *:
E-mail:
Comentariu * caractere rămase
 

              

Testimonials

Dreptul este un legamânt trainic de pace între oameni. Ceea ce este juridic este si pacific, chiar daca moralmente e evident injust. Francesco Orestano

Nu-ți depăși niciodată drepturile, și ele vor deveni curând nelimitate. Jean-Jacques Rousseau

Justiția e ca aritmetica, unde, dacă lipsește verificarea, nu se poate afirma că a fost exact calculul. Giuseppe Rovani

 
Date de contact str. M. Kogălniceanu, 67, bloc 2
Chișinău, MD-2009
Republica Moldova
E-mail: decanatdrept@gmail.com
Web-Stat site statistics
© 2021 Facultatea de Drept a Universității de Stat din Moldova. Toate drepturile rezervate.